bestuur

bestuur

ShainOn

Bestuur

“Het geeft ontzettend veel voldoening om nieuwe initiatieven in je eigen buurt een succes te zien worden. Wat de Shain Foundation bijzonder maakt in haar aanpak is dat het inwoners zelf stimuleert en mobiliseert om ideeën tot uitvoering te brengen.” Michiel Topper Voorzitter

Michiel Topper – Voorzitter

“Als inwoner van Amsterdam Zuidoost vind ik het belangrijk om sociaal betrokken bij het stadsdeel te zijn. Via vrijwilligersorganisatie VENZO ben ik contact gekomen met de Shain Foundation. Met mijn eigen passie voor muziek en een financiële achtergrond heb ik vanaf 2017 de administratie gevoerd voor de Shain Foundation. Vanaf juni 2021 ben ik als voorzitter betrokken bij het uitbreiden van onze projecten en professionaliseren van de organisatie.  “

Michiel Topper Voorzitter Shain Foundation
Charles Moses Wilson secretaris Shain Foundation

Charles Moses Wilson – Secretaris

De Shain Foundation is opgericht om de nalatenschap van mijn goede vriend en legendarisch reggae artiest Amara Shain Kabba voort te laten bestaan. Vanuit deze verantwoordelijkheid ben ik toegetreden tot het bestuur van de stichting, waar ik naast mijn functie als secretaris ook de functie van cultuurbewaarder heb aangenomen.
Gedurende de jaren heeft de Shain Foundation met haar sociale en culturele activiteiten en evenementen veel mensen en talenten kansen geboden en samengebracht. Vaak op unieke wijze uitgevoerd door zijn vrouw en kinderen, zoals het Shain beaamt.”

Angela Wattenberg – Penningmeester

Mijn naam is Angela Wattenberg. Ik woon in Nijmegen en ben moeder van 3 kinderen. Ik ben penningmeester van de Shain foundation. In het dagelijks leven ben ik schuldhulpverleenster bij de gemeente Heumen (bij Nijmegen). Ik vind het fijn dat ik kan bijdragen dat de stichting goed werk kan verrichten voor de buurt, mens en natuur. Dit alles onder de bezielende leiding van AnneMarie Tiebosch.

Angela Wattenberg Penningmeester Shain Foundation

Het bestuur van Shain Foundation ontvangt geen bestuursvergoeding voor haar inzet.

Up

Shain Foundation is opgericht door Annemarie Tiebosch in 2005 en zet zich in voor muzikale ontplooiing en het verbeteren van de sociale cohesie o.a. door muziek. De stichting is gevestigd in Amsterdam Zuid-Oost en initieert  projecten dichtbij huis en in Sierra Leone, het andere ‘dicht bij huis’, thuisland van Amara Kabba, Sierra Leoons reggae artist en wijlen AnneMarie haar man, met wie zij de basis schepte voor de stichting.

Social Share
S h a i n S h a i n S h a i n